12
ma, apr

0475 Roermond Kunst & Cultuur, muziek - Pop in Limburg en L1 staan gezamenlijk weer in de startblokken voor het organiseren en creëren van de Week van de Limburgse Popmuziek die van 26 juli tot en met 1 augustus 2021 zal plaatsvinden. Muzikanten, bands, muziekcafés, jongerenverenigingen, cultuur- en poppodia worden weer opgeroepen om naar buiten te treden, eigen optredens te organiseren en het publiek weer te laten genieten van live optredens!

Lees meer: De Week van de Limburgse Popmuziek keert weer terug!

(door Jos de Jong) - 0475 Roermond Evenementen, Cultuur & Uitgaan – In het zuiden van ons land beginnen de carnavalskriebels weer te komen. Vorig jaar vielen alle feestelijkheden in het honderd vanwege een virus dat juist rond die tijd de kop opstak waardoor het carnaval voor een groot deel niet kon worden gevierd zoals onze zuiderlingen gewend zijn.

Lees meer: Speldjesköning oet ut Veldj verzamelt carnavalspins en - onderscheidingen

0475 Roermond Kunst & Cultuur -  De afgelopen weken heeft ECI cultuurfabriek haar deuren weer kunnen openen voor de filmzalen, cursussen en het Cultuurcafé. Vanaf 1 juli wordt het maximaal aantal bezoekers verhoogd naar 100. Een goede reden om de deuren van onze theaterzaal weer te openen! Uiteraard in lijn met het 1,5 meter protocol.

Lees meer: ECI Cultuurfabriek heropent theater met Nabil
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.